Menu

Over ons

AFT Metselbedrijf is opgericht door de zzp’er Festus.

Als gediplomeerd allround voorman metselaar heb ik ruim 15 jaar ervaring in metsel- en gevelwerken voor woningen binnen de utiliteitsbouw en particulier sector. In 2014 ben ik begonnen met AFT Metselbedrijf. AFT Metselbedrijf is gevestigd in Mijdrecht (regio Utrecht), maar richt zich op heel Noord- en Zuid-Holland en regio Utrecht. AFT Metselbedrijf heeft Zekerheidspakket  Bouw bij Nationale-Nederlanden ( bedrijfsaansprakelijkheid verzekering).

Particulieren en zakelijke klanten

Met mijn inzicht en passie voor het vak weet ik probleemloos de wensen van opdrachtgevers te vertalen in schitterende eindresultaten. AFT Metselbedrijf richt zich op particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bent u een zakelijke klant, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen bekijken we de mogelijkheden. Ik werk samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde zelfstandige vakmensen. Hierdoor ben ik in staat een breed scala aan metsel – en gevelrenovatiewerkzaamheden uit te voeren voor zakelijke opdrachtgevers. Niet voor niets is mijn motto: geen klus is te klein, geen klus is te groot.

Kwaliteit staat voorop

AFT Metselbedrijf levert altijd kwalitatief hoogwaardige metsel-en/of gevelwerkzaamheden, zoals mijn klanten verdienen. Dat doe ik op basis van uw budget en binnen de tijd die we samen hebben afgesproken. Of het nu gaat om traditioneel of moderne metsel – en gevelwerken, u bent gegarandeerd van topkwaliteit en duurzaam metsel- en gevelwerk, dat er niet alleen mooi uitziet maar ook lang meegaat.

Kortom, zoekt u een ervaren, meedenkende, flexibele en betrouwbare metselaar voor uw metsel- en gevelwerkzaamheden, dan staat AFT Metselbedrijf graag tot uw dienst!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact met AFT Metselbedrijf

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op over uw project
Neem contact op